Recrasol: zonneboilers voor de recreatiebranche

Image

Gas wordt duur. Erg duur.

Gas wordt schaars. De overheid heeft ambitieuze duurzaamheidsdoelstellingen. Het gevolg is dat de traditionele manier van water verwarmen met een CV-ketel een dure kwestie wordt.

De oplossing

In samenwerking met TechniQ Energy heeft Energie Winkel de Recrasol zonneboilerlijn ontwikkeld. Deze zonneboilersystemen zijn uitermate geschikt voor toepassing in de recreatiebranche, zoals campings, zwembaden, sportclubs, jachthavens, vakantieparken, B&B enz.

Neem direct contact op
 

Service is super. Denken met je mee. Geen moeite te veel. Ook na aankoop en plaatsing blijft de service uitstekend.

G. Treurniet

In mei 2017 heb ik een zonneboiler met 96 heatpipes en 1000 liter buffervat gekocht bij Energie Winkel. Na een jaar van gebruik kan ik gefundeerd zeggen dat het een zeer goede aankoop is geweest. Daarnaast is de service boven verwachting, zelfs na een jaar van ingebruikname wordt ik goed geholpen.

Wim Schoo

Duidelijke offerte, snelle levering, werd altijd vriendelijk en professioneel te woord gestaan. Prima nazorg. Het systeem zelf is top. Werkt boven mijn verwachting.

M. van Groningen

Opbrengst zonneboiler

In de grafiek stellen de groene balken de bezettingsgraad voor van (als voorbeeld) een camping. De oranje lijn geeft de opbrengst van een zonneboiler weer.

De grootste energiebehoefte in de recreatiebranche valt naadloos samen met het opbrengstprofiel van een zonneboiler. Deze passen dus perfect bij elkaar.

Dit maakt een zonneboiler uitermate geschikt voor toepassing in de recreatiebranche voor het opwarmen van tapwater. Ook het verwarmen van zwembaden kan de zonneboiler zeer goed verzorgen.

Grafiek opbrengst zonneboiler camping

(klik op de afbeelding voor een grotere versie)

Image

Besparing met een zonneboiler

Bespaar tot wel 80% op gas voor tapwater.

Omdat de bezetting dus geweldig overeenkomt met de periode waarin een zonneboiler het best werkt, ligt de haalbare besparing dus ook veel hoger.

Subsidie

Alle zonneboilers komen in aanmerking voor subsidie vanuit de ISDE.

Benieuwd wat een Recrasol zonneboiler voor u kan betekenen?

Neem vandaag nog contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact op
Image