Zonneboiler op camping Oba’s Hofje

Energie WinkelReferentie

zonneboiler camping

Bij minicamping Oba’s Hofje, net buiten Oostkapelle in Zeeland, hebben wij een Recrasol zonneboiler mogen plaatsen. Er is gekozen voor een 1000L systeem met 4 collectoren met 30 heatpipe vacuümbuizen. Dit systeem is zo geïnstalleerd dat het perfect samen kan werken met de verwarmingsinstallatie.

Minicamping Oba’s Hofje ligt op het rustige, Zeeuwse platteland net buiten Oostkapelle. Het is een ideale plek om uw vakantie door te brengen. Het strand is dichtbij, net zoals prachtige duingebieden waar u heerlijk kunt wandelen of fietsen. In de omgeving liggen ook gezellige plaatsen die zeker een bezoek waard zijn, zoals de badplaats Domburg, de hoofdstad Middelburg en het historische stadje Veere. Op de camping zijn 15 ruime staanplaatsen, maar u kunt ook kiezen voor een verblijf in een van de vakantiewoningen.

Eigenaar Johan van den Broeke zocht naar een oplossing om op duurzame manier het water te verwarmen: “Met deze zonneboiler kunnen wij de komende jaren onze gasten voorzien van duurzaam opgewekt warm water. Daarnaast bespaart het een hele hoop onze (hoge) gasrekening”.

Het systeem is vakkundig geïnstalleerd door Installatiebedrijf Leeflang uit Yerseke.

Live systeem (klik hier voor groter)

Foto’s